autorijschool dunnewold header

Theorieles

Vanzelfsprekend moet je het theorie examen succesvol hebben afgerond voordat je het praktijkexamen kan gaan halen. Het advies is dan ook om bij de aanvang van de praktijklessen meteen met de theorie te beginnen. Je kiest zelf de methode van studeren die het beste bij jou past!

Autorijschool Dunnewold zorgt voor de juiste lesmiddelen. Theorielesmateriaal kun je naar eigen keuze en/of behoefte bestellen via de webshop.

Het eigen maken van de theorie gaat op basis van zelfstudie, uiteraard zal ik tijdens de autorijlessen de vinger aan de pols houden en kan je altijd met vragen bij mij terecht. Een goede kennis van de theorie bevorderd de voortgang van de praktijklessen. Hoe eerder je in het bezit bent van het theoriecertificaat des te beter! Het certificaat blijft 1,5 jaar geldig.

Vanaf 1 maart 2021 is het verplicht dat het theorie-examen wordt gereserveerd door een opleider. Om er voor te zorgen dat dit veilig en betrouwbaar gebeurt, voert het CBR een verplichte machtiging in. Met de machtiging geeft de kandidaat toestemming aan de opleider om in zijn of haar naam een theorie-examen te reserveren. Dit behoeft niet dezelfde opleider te zijn, waar men de praktijk lessen heeft gevolgd.

Wij werken met leskaarten,
zodat je altijd weet
waar je staat in de opleiding!